Systemvetardagen

Delta i Systemvetardagens Sponsorquiz och vinn fina priser!

I år presenterar vi ännu en nyhet - Systemvetardagens Sponsorquiz! Delta genom att svara på frågor om mässans sponsorer, för en chans att vinna fina priser av Accenture och Innofactor.*

Tävlingen är öppen under mässdagen från 10:00 till 16:00. Vinnarna presenteras under kvällsminglet på Restaurang Mynchen, på vår Facebook-sida och kontaktas även via mail.

Priser

Accenture

1 student har chansen att vinna ett personligt lunchmöte med en av Accentures managers inom ett område studenten själv får välja. En fantastisk chans att få knyta en nära och personlig kontakt med en chef inom just ditt intresseområde!

Innofactor

3 studenter har möjligheten att vinna ett besök i Innofactors egna Uppplevelserum. De tre vinnarna får ta med varsin studentkompis på besöket, och får en personlig och nära genomgång av företaget med olika aktiviteter och upplevelser.

Vinstkriterier

För att vinna dessa priser behöver du vara först med att svara alla rätt på prisutdelarens frågor, och få flest rätt på frågorna om övriga sponsorföretag.

Lycka till!

* Observera att du måste vara universitetsstuderande för att delta - du kommer behöva styrka detta med legitimation och giltigt Mecenat- eller Studentkort om du vinner!

Just nu rättar vi alla svar! Vinnarna kommer annonseras på vår facebook-sida och kontaktas via mail.

MUSIKQUIZ PÅ MYNCHEN

Visa att ditt lag kan mest om musik, och vinn spännande priser från Nicotext – skapare av unika och roliga böcker och spel!

Musikquizet pågår under kvällsminglet på Restaurang Mynchen, och priser utdelas senare under samma kväll. Du tävlar tillsammans med ditt tilldelade lag på Restaurangen.
Må bäste lag vinna!

Nu är musikquizet stängt, och vi rättar alla svar! Vinnarlaget presenteras senare under kvällen.