Systemvetardagen 2024: Av studenter, för studenter!

Vi är otroligt glada att kunna berätta att Systemvetardagen är tillbaka! Från första dagen i det här projektet har vi lagt stor vikt vid en stark och hållbar gruppdynamik. Det har verkligen varit en spelväxlare för oss.

För att se till att allt flyter på så smidigt som möjligt, har varje team fått en viceledare. Det här steget har gjort underverk för vårt arbetsflöde. Ett nytt system som utvecklats av vårt team där företag själva kan fylla i sin information har underlättat mycket! Och det slutar inte där – vi har även skruvat upp vår marknadsföring för att nå ut till fler, och har jobbat hand i hand med olika sektioner från vår studentkår DISK.

Vårt fokus har varit att skapa ett fantastiskt event för både studenter och utställare. Systemvetardagen 2024 handlar inte bara om en mässa – det är en chans för oss att visa vad vi kan åstadkomma tillsammans. Vi är en grupp studenter med en härlig mix av kompetenser, och vi är redo att visa upp dem.

Så, boka in den 21:a februari i era kalendrar och kom till NOD-huset för en inspirerande dag. Vi ser fram emot att välkomna alla företag och hoppas på en dag fylld med givande samtal och nya insikter.

Och en sista sak – att leda ett projekt av den här storleken är inte någon lätt utmaning, men det var vi villiga att anta! Men kräver också massor av koordination och engagemang från många håll. Stort tack till alla våra gruppledare, vice gruppledare och gruppmedlemmar, samt till de sektioner som varit involverade. Utan ert arbete och förtroende skulle detta inte vara möjligt. Ni är alla hjältar i detta projekt!

Varmt välkomna till Systemvetardagen 2024!

Giancarlo Valverde
Projektledare
LinkedIn

Sofia Roos
Projektkoordinator
LinkedIn