Transforming society together

Vi planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 18 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 23 miljarder SEK. Digital services tillhör Sveriges mest innovativa konsulter inom IT, datahantering, rådgivning och digital kommunikation. Vi drar nytta av de plattformar som finns och utvecklar nya när det behövs. Här arbetar strukturerade programmerare, visionära verksamhetsutvecklare och trygga projektledare sida vid sida i tighta team som hittar svaren på de mest utmanande frågorna. Med ett helhetsperspektiv och de globala hållbarhetsmålen som grund, omvandlar vi såväl små som stora drömmar till framtidens digitala lösningar. För oss är ingenting omöjligt. Oavsett om det handlar om automatisering av processer eller smart styrning av infrastruktur så finns här all kompetens samlad under ett och samma tak. Tillsammans med våra kunder bidrar vi till en lite bättre värld.

Tillsammans formar vi framtidens samhällen.
På Sweco värderar vi laget och allas kompetenser. Vi vet att det bara är när vi samarbetar som vi har rätt förutsättningar för att uppnå det extraordinära. Vill du vara med och utforma framtidens samhällen tillsammans med våra kunder och 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister?

En av Sveriges bästa arbetsgivare för specialister inom IT och tech.
Som digital expert hos oss får du bidra till verklig förändring och tillsammans med våra kunder implementera ny teknik och hitta nya digitala sätt att lösa utmaningar på. Vill du ta vara på digitaliseringens möjligheter och skapa framtidens samhällen tillsammans med oss?

En fot in.
Vi vet hur svårt det kan vara som ny på arbetsmarknaden. Därför erbjuder vi exjobb, mentorprogrammet Hej tech-tjej samt utlyser roller där du får växa tillsammans med oss, där personliga egenskaper trumfar kraven på tidigare erfarenhet. Mer information hittar du på www.sweco.se/karriar/digital. Ses vi på jobbet nästa gång?

Sweco letar efter

  Program

 • Data- och systemvetenskap
 • Datavetenskap
 • Affärssystem och tjänstedesign
 • Magister/Master

  Positioner

 • Praktikplatser
 • Examensarbete
 • Heltidstjänster

Meriterande kunskaper

JavaScript-ramverk, Node.js, Java, .Net, molntjänster (AWS, Azure), relationsdatabaser med spatiala tillägg som PostGIS, Oracle Spatial eller SQL Server

Läs mer om att jobba hos Sweco >