Handelsbanken is a long-term, committed employer. Our strong value base is built on trust in and respect for the individual, and this runs right through our corporate culture. With us, you are given great personal responsibility and a mandate to make your own decisions. At the same time, our operations are based on collaboration, and support for each other. We have great faith in our employees, and encourage their own initiatives – their ability to think outside the box and to seek innovative solutions. When our employees develop, so does the Bank.

Handelsbanken är en av Sveriges största banker med hemmamarknader i Sverige, Norge, Nederländerna och Storbritannien. Vi är också en av Sveriges största Tech-organisationer med över 2000 medarbetare som tillsammans utvecklar banken. I hela koncernen är vi drygt 12 000 medarbetare.
Vårt sätt att bedriva bank bygger på att vi har stor tilltro och respekt för den enskilde individen – både för våra kunder och medarbetare. Våra medarbetare får stort eget ansvar och stora befogenheter att ta beslut i olika frågor som rör verksamheten. Olika erfarenheter, kunskaper och sätt att lösa problem bidrar med olika perspektiv. Hos oss är varje person viktig för att vi ska skapa en hållbar bank, nu och i framtiden.
Som bank har vi en viktig samhällsfunktion och vi tar vårt ansvar på största allvar. På Handelsbanken arbetar vi för att vår verksamhet ska fungera så att vi kan stödja våra kunder oavsett läget i omvärlden. Därför är varje medarbetare hos oss en del av ett större ansvar.
Gemensamt för all Tech-utveckling i Handelsbanken är att den drivs av personer som brinner för att göra skillnad, att göra verklighet av idéer, tankar och visioner. Vi har en stark tro på våra medarbetare och uppmuntrar egna initiativ, förmågan att tänka tvärtom och att söka innovativa lösningar. När våra medarbetare utvecklas, utvecklas banken.
Och vi gör det tillsammans.

Är du en person som vill vara med och utveckla och driva Handelsbanken framåt inom Tech, Data och Innovation? Nu kan du skicka in en intresseanmälan till våra två traineeprogram. Business & Tech och traineeprogrammet inom Systemutveckling.
I Business & Tech programmet får du möjlighet att jobba i utvecklingsnära roller i en stor organisation – samtidigt som du får den stöttning och utbildning för att starta din karriär på bästa tänkbara sätt. https://knowledge.nexertechtalent.com/talangprogram-handelsbanken?hsCtaTracking=219466db-2552-488a-9bfb-746bbe419918%7C79b5cf5d-0d4f-48b8-9251-1cc8ec45ba6c \

I vårt traineeprogram inom systemutveckling får du chansen att bli en viktig spelare där du, tillsammans med ditt team, är med och utvecklar Handelsbankens infrastruktur och tjänster.
Handelsbanken - Intresseanmälan för vårt traineeprogram inom systemutveckling (easycruit.com)
Låter det intressant? Gå in på länkarna och läs mer om vårt program.

Ta chansen att starta din karriär med oss!

Handelsbanken is looking for

  Programs

 • Enterprise Systems and Service Design
 • Computer and System Sciences
 • Computer Science and Software Engineering
 • Administration and Information Technology
 • Digital media
 • Interaction Design
 • Magister/Master

  Positions

 • Internships
 • Foreign Services
 • Traineeprogram
 • Full time positions
 • Thesis project

Qualifications

Java, Python, Cobol, SQL, .Net

Learn more about working at Handelsbanken >